Gustari cu ardei

Ardei grasi umpluti cu branza de vaci si unt

·  Branza de vaci 600 g
·  unt 200 g
·  marar verde 1 leg
·  ardei grasi 10-12 buc
·  sare
 
Untul se freaca spuma, se adauga branza de vaci trecuta prin sita si se potriveste gustul de sare. La sfarsit se adauga mararul tocat marunt. Se umplu ardeii cu aceasta compozitie, se lasa cateva ore la rece, se taie felii cu grosimea de circa 1 cm, ce se asaza pe platouri si se decoreaza.

Ardei grasi umpluti cu telemea si unt

• Telemea 300 g
• branza de vaci 300 g
• unt 200 g
• ardei grasi 10-12 buc
• ceapa 100 g
• masline 100 g
• rosii 400 g
• verdeata 1 leg

Telemeaua se da pe razatoare, branza de vaci se trece prin sita, se amesteca apoi cu untul, iar la sfarsit se pune ceapa tocata marunt. Se taie capacele ardeilor, se scot semintele, se umplu ardeii cu compozitia de mai sus, se lasa sa stea cateva ore in frigider, se taie felii cu grosimea de circa 1 cm, se asaza pe un platou, se decoreaza cu felii de rosii si jumatati de masline si se presara cu verdeata tocata marunt.